Kunstudstilling af lokal kunstner fra Møn:

Sofie Berner Møller.

Hej, mienavn er Sofie Berner Møller og jeg er lokal kunstner og digter her på Møn. Jeg er født med CP, også kaldet "Spastiker" i alm. tale  og sidder derfor i kørestol, men dette har ALDRIG stoppet mig i at udfolde mine kreative sider! Jeg har igennem årene udgivet to digtsamlinger, "Åbent hjerte-Spasseren har talt" fra 2017 og "SÅDAN er det" og Spasseren taler IGEN", fra 2019, som kan købes i Steges Bog og Ide i Storegadeeller via kontakt til mig via mobil 23232396.

Men nu er tiden kommet til også at udfolrde mig som kunstner.Efeter min sidste kunstudstilling på Møns bibliotek sommeren 2020, "Vi er som Jer"om udsatte børn og unge i samfundet, blev de udstillet med digte til, der fortalte deres personlige historier. På baggrund af denne udstillings meget store succes og anerkendelse fra publikum og alle 4 portrætter med digte blev solgt, vælger jeg at gentage succesen med denne nye kunstudstilling i Galleri Ewald. Denne gang indeholder minkunstudstilling illustrationer til min kommende novellesamling "Mit hjertes syn"som jeg har planer om at udgive i nærmeste fremtid.

Jeg ser frem til at høre jeres reaktioner på min udstilling hos Galleri Ewald og til at få masser af gode snakke med Jer alle om kunst, men også om alt muligt andet midt imellem når vi møder hinanden i bybilledet i Stege!

253 Terry Francois Street, San Francisco, CA 74059  |  1-800-000-0000

Copyright @ All Rights Reserved