Mit navn er Dorte Irene Sattrup Lund-Nielsen og jeg er autodidakt(selvlært) fotograf. Jeg er født i 1973 i Stege på Møn, som datter af Bendt og Kirsten Lund-Nielsen. Jeg har altid set mig selv som et kunstnerisk og kreativt menneske, men desværre så rakte mit tegne og maleri talent ikke langt, så min kunstneriske åre var tørlagt igennem mange år. Lige indtil jeg opdagede fotograferingens muligheder for at udtrykke mig i billeder. Dette skete i 2015 med mit allerførste spejlrefleks kamera og da jeg blev introduceret til fotografiets nye muligheder igennem redigering. Lige siden 2016 har jeg forsøgt at blive bedre og udvikle mig i min helt egen fotografiske retning.

 

Fra begyndelsen af,  har farverne i naturen fascineret mig. Især farverne om morgenen og om aftenen har igennem flere år været et tema hos mig. Jeg eksperimenterer ofte med nye teknikker og forsøger hele tiden at udvikle mig som fotokunstner. Jeg fotograferer og redigerer efter mit hjerte, og forsøger at lave mine egne fortolkninger af naturen. Jeg er ikke bange for at bruge redigerings instrumenterne til fulde, hvis det betyder at billedet rammer min personlighed og udtryksform. For mig er det ikke vigtigt at billedet bliver naturalistisk, men at det afspejler mig og min opfattelse af skygger, lys og farver. Jeg finder stor inspiration i guldaldermalerier og jeg er også meget inspireret af Jim Lyngvilds portræt stil.

 

Jeg har udstillet 2 gange før, deltaget i konkurrencer med gode resultater, bl.a. som vinder af farvekategorien i Vordingborg Fotoklub`s klubmesterskab i første forsøg. Jeg har solgt over 100 forskellige billeder siden 2016, både som print og på lærred. Mine kunder tæller bl.a. forfatter Lars Terchen Nielsen (bogcover), Thorsvang Samlermuseum, Restaurant Hyttefadet, lokale politikere, og mange flere. Jeg hjælper gerne også nye fotografer på vej og laver kurser for begyndere i redigering og basisfotografering, noget som jeg er rigtig glad for, da jeg mener det er vigtig at dele ud af sin viden"

 

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

253 Terry Francois Street, San Francisco, CA 74059  |  1-800-000-0000

Copyright @ All Rights Reserved

30 52 79 60