Karin Castro Løvengreen

Udstillede i Galleri Ewald

1.-29 juni 2018

Karin Castro Løvengreen


Billedhistoriemager

Mine malerier afspejler min glæde over naturen og de stærke kræfter, der befinder sig i elementerne jord, ild, hav og himlen og alle vores sammenhænge.

Jeg har altid været og er optaget af fremmede kulturer og får meget inspiration fra mine rejser rund omkring i verden. Især Nord- og Sydamerika optager mig. Musik, litteratur og symbolik er også stærke kilder til min inspiration.

Jeg kan godt lide at fortælle en historie med mine malerier; de har måske en titel inden jeg går i gang, men historien udvikler sig i processen og bagefter kan jeg finde den endelige historie; mange gange er dette en stadig proces. Andre gange er det blot glæden ved at dykke dybere ned i form og farve, der fylder mig. 

Tidligere har jeg arbejdet med fotografiet, slideshow og formidling efter rejser eller i undervisningssammenhæng. Fotografiet er stadig vigtigt for mig og jeg bruger det til tider som oplæg til maleriet.

Som ung gik jeg på kunstindustriskolen i København, Jeg har gået på korte kunstkurser i Spanien og herhjemme. I kunstterapiuddannelsen har jeg beskæftiget mig med ”de indre billeder”. Men må nok kalde mig autodidakt billedkunstner.

I de senere år har jeg fået og får god hjælp til at udvikle mig kunstnerisk af Bjørn Ignatius på hans billedskole. Her får jeg også viden om kunsthistorie og kunstnere, som også giver inspiration.

Jeg er medlem af Kunstnerlauget af 2013, Frederiksberg.

Jeg er uddannet og har arbejdet som psykomotoriker, Voksenpædagogik, udtrykkende kunstterapeut og coach.

Således har jeg i mit liv haft mange møder og blevet inspireret af mennesker i mit arbejdsliv, private liv, på mine rejser, dem jeg har undervist, dem jeg har udviklet projekter sammen med eller haft som klienter.

NU er det vigtigt for mig at fordybe mig i malerierne, i farver, former, lys og mørke, og håber at det kan give glæde og måske kan nå dig med mine billedhistorier  253 Terry Francois Street, San Francisco, CA 74059  |  1-800-000-0000

Copyright @ All Rights Reserved