Fotograf Lasse Hansen

Udstillede i Galleri Ewald 15. juni til 14. juli 2016


Mine Billeder handler oftest om skoven og træerne- og den stilhed som findes inde imellem dem, væk fra stierne. Der søger jeg hen for at finde ro og lytte til stilheden og lade hovedet tømmes for tanker og bare lytte.

De handler om naturen og landskabet lige uden for døren - nærområdet.'Jeg kan selvfølgelig ikke fotografere den oplevelse jeg har ved at stå der, men billedrne viser et sted, som det så ud, da jeg var der, og oplevede det, som det var.


Skoven forandrer sig hele tiden og nohle af de steder jeg har forograferet for bare et par år tilbage, ser anderledes ud nu. Somme tider er det træ jeg komponerede billedet om, faldet omkuld, måske er det blevet fældet.'Vores naturomgivelser er et kulturlandskab, som i vidt omfang er formet efter vores ønsker - men uanset om det er natur eller kultur, kan det give oplevelser som afhænger af vejret og øjet der ser- men man mu kommme til stede for at opleve det.

Som fotograf elsker jeg tågen fordi den afgrænser verden og lader een tro, at man helt alene om at opleve. Tordenvejr med den bleggrå himmel som kan forandre noegt hvredagsagtigt til noget fantastisk.Regn på en efterårsdag sidat i Oktober, firdi den gir træernes blade ekstra liv og dybde i farven.

Skumringen for dens blå lys mens dagen vågner eller er ved at forsvinde.


Mange af de steder jeg fotograferer er steder jeg vender tilbage til gang på gang- måske er årstiden ikke helt optimal, måske kunne lyset falde lidt anderledes hvis solen stod lidt lavere på himlen. De steder jeg finder, blir sommetider til billeder inde i hovedet, længe inden de er det i kamaraet.

Som landskabsfotograf er jeg naturalist- billederne skal ligne virkeligheden og ikke fremstille en magi ssom kun findes på billedet.

Min facination er virkeligheden, ikke et drømmebillede skabt i en computer.


Jeg er udlært fag-fotograf og har været selvstændig siden 1998. I mit arbejde fotografeter jeg bredt - artikler til Gør DEt Selv, bygninger til arkitekter, portrættet, brudepar, konfirmander og hvad der ellers dukker op. Og når det gælder arbejdet er jeg mindre puritansk- jeg er uddannet til at få ting til at tage sig bedst mulig ud på billeder og det er det jeg gør.

253 Terry Francois Street, San Francisco, CA 74059  |  1-800-000-0000

Copyright @ All Rights Reserved