David Utzon

Galleri Ewald

Georg Mathiassen fra Galleri Orange skriver om David Utzon:

David er som en levende seismograf der opfatter alt der rør sig i hans følsomme og registrerende sind. Han undersøger udtrykkets muligheder og er kompromisløs i sin stræben efter at nå det yderste i at beskrive en betagelse som ligger dybt i hans sind. David er i dialog med sig selv og giver gavmildt beskueren kontakt med vores egen oplevelse og dialog med værket!

Han skriver endvidere:

Redigering, rettelser kopiering og overvejelser af resultatet. Begrænsninger i materialevalg og format.

Disse ting indgår ikke i den måde David arbejder.

Udtrykket kommer til ham som et behov der presser sig på.

Resultatet er som det oprindelige menneskelige udtryk før vi blev opdraget og rettet til. Det er næsten som forfædrene til menneskene bag hulemalerierne i Lascaeau 15000- 17000 år gamle.

Disse arbejder regnes for de første meddelelser/kunstværker på vores jord. Værkerne er stærkt ekspressive, udført med råhed uden grænser for beskrivelsen af noget oplevet. David arbejder oprindeligt som vore forfædre. Billederne og skulptur arbejderne er indestængt i ham og står i kø for at komme ud. Det ser vi i det oprindelige, fortabelsen i farverne. Det magiske i at være menneske og gå på jorden med en følsomhed der opfanger alt. Universet, stjernehimlen må beskrives i en eksplosiv kommunikation.

 

Davids billeder kan ses i galleriet!

David Utzon

253 Terry Francois Street, San Francisco, CA 74059 | 1-800-000-0000

Copyright @ All Rights Reserved

UA-69687651-2