Aktuelle Workshops i Galleri Ewald

Vil du se cykelløb hos Galleri Ewald?

Fredag den 3. august foregår en del etapen på cykelløbet Post Nord DANMARK RUNDT, henover Møn. Hjemturen tilbage til Sjælland passerer ad Søndersognsvej forbi Galleri Ewald. Du velkommen til at parkere hos os og se Feltet passere forbi fra Galleriets Park.

De forventes at passere imellem 15.32. Man kan købe MØN is og kolde drikkevarer i Galleriet.

Aktuelle begivenheder hos Galleri Ewald

Sensommer musik og kunstevent i Galleri Ewald

 

Lørdag den 18. august kl. 16.30 inviterer duoen Chris Poole & Kasper Søeborg til en eksklusiv fløjte- og guitar koncert i Galleri Ewalds smukke rammer med udstillinger af bl.a. David Utzon og Peder Ewald Hansen.

Arrangementet byder på noget for flere sanser: dejlig musik for ørerne, verdensklasse-kunst og smuk natur med udsigt over Stege Nor at hvile øjnene på. Og for ganen, kan man bestille en spansk inspireret anretning og et glas vin, som kan nydes efter koncerten i galleriets smukke parklignende omgivelser.

Chris Poole & Kasper Søeborg Duo spiller original instrumentalmusik for fløjte og guitar. Deres musik rummer elementer fra mange verdensdele, især fra Spanien og har samtidig stærke skandinaviske rødder. Mange af duoens stykker er inspireret af ture i den mønske natur. De to musikere fletter forskellige påvirkninger sammen til et unikt personligt udtryk. Akustisk musik med en international og sammensat lyd.

Som duo har de udgivet to CD’er og endnu flere som solister.

Her er en musikvideo af den mønske fotograf Morten Pihl med duoens musik med billeder fra Møn året rundt. https://www.youtube.com/watch?v=v8CgWtnH4LQ

Duoens musik ledsager den musikvideo som indgik i Vordingborg Kommunes ansøgning om at blive en del af UNESCOs netværk af biosfæreområder. Se/hør musikvideoen her: https://vordingborg.dk/biosfaere-moen/biosfaere-nyt/

 

Galleri Ewald blev startet for 2 år siden og er i gang med sin anden hele sæson. Galleriet er en gammel smedje, smukt beliggende ned til Stege Nor. Galleriet har to store gallerisale på hver 70 m2, hvor den ene danner rammen om ejeren Peder Ewald Hansens akvarel, acryl og oliemalerier. Den anden bruges til udstillinger af skiftende kunstnere, pt David Utzon. Den seneste udvikling er også at være basen for kulturelle og oplysende arrangementer.

 

Billetter

Skynd jer at bestille billetter, da der er begrænset plads.

Koncerten alene koster 125 kr.

I tillæg kan man bestille en udsøgt anretning fra Fanefjordskov Pavillon og et glas vin til efter koncerten for 125 kr.. Koncert og efter-koncert anretning til i alt 250 kr.

 

Bestil ved at sende en email til camilla@ewald-hansen og betal beløbet på mobilpay 30519777.

 

Galleri Ewald

c/o Camilla Bøggild

mobil: 30527960

Søndersognsvej 101

Svendsmarke, 4780 Stege

email: camilla@ewald-hansen.dk

 

 

GALLERI-EWALD tilbyder:

Skiftende udstillinger i sæsonen med Peder Ewald Hansens faste udstilling i "Vintergalleriet".

Skiftende Kunstnere i "Sommergalleriet".

Udvalg af brugskunst.

Ramme om kulturelle arrangementer.

Udstillinger i Kunstforeninger og virksomheder.

Præsentere udvalg af kunst i jeres kunstforening.

Altid omkring 100 billeder i Galleriet.

Udendørs skulpturhave.

Servering af kolde drikke i parken og Gårdhaven.

 

 

253 Terry Francois Street, San Francisco, CA 74059 | 1-800-000-0000

Copyright @ All Rights Reserved

UA-69687651-2